Lär dig om grundorsaken till 95% av alla sjukdomar

Ett online event för dig som vill få en vital kropp livet ut och skapa dig ett friskare liv.


November, Lördagen den 11/11 kl: 11.11

Pris 250 Kr

Längd: Ca 2 timmar

Saturday, 11 November 2023
11:11 AM CET

Webinar Session has ended now.

Det är enkelt att må bra - lär dig hur:

Det är inte normalt att vara sjuk. Ta tillbaka makten över din hälsa!

Det normala är att vara frisk, glad, lycklig och att ha livskraft och energi att ta sig an livet. Idag normaliseras sjukdom och tanken om att det inte finns någon hjälp att få.

Få hjälp och stöd att förändra din livsstil

En bristande livsstil är orsaken till majoriteten av alla hälsoproblem. Men hur vet man vad det är som brister? Under eventet får du lära dig hur du medvetandegör ohälsofaktorer och förbättrar din livsstil.

Inspireras av andra som tagit sig från sjukdom till hälsa

Sjukdom är bara ett tecken på att du behöver förändra något i ditt liv. Lyssna till paneldeltagare som tagit sig från sjukdom till hälsa. Se hur de gjorde och få inspiration att göra detsamma.

Medverkande

Filip Sjöström
Hälsoentreprenör & föreläsare

MODERATOR

Filip är moderator under eventet och kommer hjälpa dig att bli medveten om orsaken till din eventuella ohälsa och ge dig motivation att påbörja resan mot ett friskare och vitalare liv.

" Alla människor vill i grunden må bra men det är som om vi glömt bort hur vi ska göra. Jag vill hjälpa människor att ta större ansvar genom att få dem att se och känna att det är möjligt och hur de ska göra."

Mats Almström
Terapeut & föreläsare

HUVUDTALARE & PANELDELTAGARE

Mats "Mr Magic" Almström är kroppsterapeut och har ide senaste 15 åren hjälpt människor att få tillbaka hälsan och livet - ofta vid hopplösa fall där sjukvården för länge sedan gett upp. Han driver livsstilsprogrammet VKL - Vital Kropp Livet ut.

" När man som jag varit ned i det djupaste mörkret och insett att där är inget roligt liv, där är smärta, ingen energi, ork, styrka, ingen hjärna som funkar. Tillslut är det inte okej! Att inte leva på riktigt och att inte ha kroppen med mig i allt jag gör. Jag fick nog och tog beslutet att hjälpa mig själv först sedan andra, för en bättre värld."

Camilla Torsell
Terapeut & gruppträningsinstruktör

PANELDELTAGARE

Camilla Torsell hjälper idag människor till bättre hälsa genom olika sorters behandlingar - med mycket fokus på lymfsystemet. Hon drömmer om att skapa en plats och en gemenskap där människor kan få hjälp att vara friska livet ut. 

"När jag blev sjuk i bröstcancer 2020 fanns det ingenstans jag kunde vända mig, vad var rotorsaken? Hur skulle jag tänka? Jag kände mig väldigt ensam i den processen. Idag brinner jag för att skapa precis det jag själv hade behövt när jag blev sjuk, men framförallt det jag hade behövt för att inte bli sjuk och en eftervård som gör skillnad på riktigt"    

Ulla Nilsson
Coach, healer & terapeut

PANELDELTAGARE

Ulla Nilsson hjälper människor att få tillbaka hälsa, balans och harmoni i livet. Hon är utbildad coach och healer och kan hjälpa dig knacka loss envisa tankemönster som står i vägen.

" Hälsa är en såå viktig del i livet och vi kan påverka den på väldigt många sätt. Genom att ta hand om kropp, tankar, känslor och själ kan vi skapa mer glädje och energi i livet. Vem vill inte ha ett mer levande liv?"

Live Webinar Pricing

Lär dig om grundorsaken till 95% av alla sjukdomar

250 SEK

  • Ett online event för dig som vill få en vital kropp livet ut och skapa dig ett friskare liv

Betala här